Brug af Split-tunneling

Split-tunneling giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der ikke skal bruge VPN, når der oprettes forbindelse til internettet. Selv når der er etableret en VPN-forbindelse, vil alle apps, hvor en VPN-forbindelse er deaktiveret i Split-tunneling, oprette forbindelse til internettet uden at bruge VPN. Alle andre apps på din enhed vil oprette forbindelse via VPN.

Dette kan være nyttigt for apps, der er ustabile eller endda holder op med at fungere, når en VPN-forbindelse er etableret, såsom bank- eller e-mail-apps, messengers, leveringstjenester osv.

I dette afsnit

Deaktivering af en VPN-forbindelse for individuelle apps

Aktivering af en VPN-forbindelse for individuelle apps